جیمی الیور در سال ۲۰۰۲ بعد از راه اندازی رستوران پانزده” (fifteen) را راهاندازی کرد. او در هر سال به ۱۵ نفر از جوانانی (حدود ۱۸ سال) که دارای سوءسابقه هستند _مثل سابقه کیفری یا مصرف مواد مخدر_ برای کار در صنعت رستوران آموزش میدهد. او ۱۵ رستوران خیریه تاسیس کرده است و در آنها به ۱۵ جوان دارای سوءسابقه آموزش کار در صنعت مهمانداری میدهد. پیرو موفقیت رستوران اصلی در لندن، رستورانهای پانزده” بیشتری در سراسر جهان بازگشایی کرد. رستوران پانزده” آمستردام در سال ۲۰۰۴ راهاندازی شد. پانزده” کورنوال در نیوکای انگلستان در ماه می ۲۰۰۶ و پانزده” ملبورن در سپتامبر ۲۰۰۶ با دوستان استرالیایی و سرآشپز توبی پوتک افتتاح شد.
جیمی الیور در سال ۲۰۰۳ جایزه MBE ( جایزه رسمی که از طرف امپراطوری بریتانیا به خدمات برجسته شهروندان اهدا میشود) را برای خدمات ویژه خود در صنعت مهمانداری، از ملکه الیزابت دوم دریافت کرد.
شهروند خوب بریتانیا
او در سال ۲۰۰۵، کمپینی به نام غذای بهتر به من بده” را به منظور سوق دادن دانش آموزان بریتانیایی به سمت خوردن غذاهای سالم و عدم انتخاب غذاهای مضر آغاز کرد. تلاش سخت و ترویج این هدف در برنامه او به نام شام مدرسه جیمی” مورد توجه نخست وزیر وقت، تونی بلر قرار گرفت. این دو بایکدیگر ملاقات کرده و درباره برنامههای جدید یعنی حمایت از پیشنهاد استفاده از غذای سالم در مدارس صحبت کردهاند؛ که در نتیجه آن دولت بریتانیا متعهد شد تا اقدامات لازم جهت پشتیانی از این طرح را انجام دهد.
بعد از راه اندازی رستوران جیمی الیورر وارد راه اندازی کترینگ شد یک کمپ رسمی برای منع استفاده از غذاهای ناسالم در مدارس بریتانیا و تشویق بچهها برای خوردن غذاهای سالم تشکیل داد که منجر به علاقهمند شدن کودکان به موادغذایی مغذی شد. تلاشهای اولیور برای ایجاد تغییرات اساسی در سیستم غذایی مدارس کشور و ترویج آن در سریال ” شام مدرسه جیمی” فرهنگ استفاده از غذاهای ناسالم در مدارسی که میتوانستند غذای سالم و مقرون به صرفه سرو کنند_ که بچهها از آن لذت میبردند_ را به چالش کشید.
داستان رستوران 15
شیوه درست آسیاب کردن دانه های قهوه
داستان آن روز های قهوه تا ایس تی و کافه داری
سال ,رستوران ,غذاهای ,پانزده” ,مدارس ,۱۵ ,در سال ,در صنعت ,استفاده از ,در مدارس ,الیور در
درباره این سایت